Ediytor-logo_web-aangepast

Over ons

Ediytor is een Nederlands bedrijf dat is gestart in 2021. De start-up is opgericht door marketplace verkoper Eddy en ontwerper Kumari. Door de ervaringen met het ontwerpen van productafbeeldingen en infographics voor Bol verkopers is deze tool ontstaan. 

Onze missie

Met Ediytor willen wij grafisch ontwerp van productafbeeldingen voor Bol eenvoudig en toegankelijk maken voor elke verkoper. Het inhuren van een grafisch ontwerper kan een drempel zijn bij de start van het verkopen op Bol. Maar elk merk verdient goede content! Nu kan iedereen hiermee aan de slag, ongekend je ervaring of kennis op dit gebied.

Onze waarden

In de wereld van e-commerce is er veel mogelijk. Voor iedereen. Ongeacht je achtergrond of opleiding. Dat vinden wij mooi aan deze branche. Deze dwingt je vaak ook om de aan de slag te gaan met jezelf. In ontwikkeling te blijven. Veel te onderzoeken. Te ontdekken. Uit te proberen. Dat vinden wij belangrijk.

 

 

Work hard, play hard, enjoy more

Geen duur kantoor in Amsterdam, waarvan de rekening door gezet moet worden aan de gebruikers, maar een modern kantoorgebouw in de Betuwe. De plek om rustig te werken en te ontspannen in de natuur. Midden in Nederland en op 30 min. afstand van de bruisende steden Utrecht, Nijmegen, Arnhem en Den Bosch.