Ediytor-logo_web-aangepast

Features

Ediytor is de eerste online software voor Listing Design. Het is geen toeval dat DIY in de naam zit: het is gemaakt voor ‘Do It Yourself’! Ga aan de slag met het creëren van een merk, gebruik de templates, plaats foto’s en tekst en maak je eigen unieke Listing Design!

Branding Paneel

Creëer een sterk merk met de juiste kleuren en typografie. Geef de afbeeldingen een professionele uitstraling en verleid potentiële klanten jouw product te kopen.

100+ Templates

Dit is de functie die Ediytor uniek maakt. Al onze templates zijn op maat gemaakt voor Listing Design voor Bol. Voor elk product is er genoeg keuze in de templatebibliotheek.

1 credit Remove BG

Een productfoto in een ontwerp plaatsen? Verwijder de achtergrond voor een professionele uitstraling. Met deze eenvoudige tool kun je het zelf.

Grafisch Ontwerp

De templates geven precies aan wat voor soort foto en tekst je kunt plaatsen. Zonder ontwerp kennis of ervaring kun je al snel aan slag om content te maken.

200 +Icons

Een icon springt in het oog. Het is de snelle manier om de kenmerken van jouw product te communiceren. Maak jouw listing afbeelding compleet en kies uit 200+ icons.

JPG Export

Ready to rock? De afbeeldingen worden op het juiste formaat geëxporteerd. Maak je klaar voor een hogere conversie met geoptimaliseerde afbeeldingen!